Hoe bepaal ik een correcte prijs?

Training

Wat komt aan bod?

De twee meest gestelde vragen zijn: “Wanneer ben ik te duur?” en “Hoe bepaal ik een correcte prijs?”. Dit zijn heel terechte vragen en daarom organiseer ik voor jou een interactieve workshop met heel veel concrete voorbeelden en toepassingen zodat je de theorie onmiddellijk kan toepassen op je bedrijf.

Praktische info

Onze trainingen vinden plaats in het Business Center De Regio. BCDR is een nieuw Businesscenter gelegen op de Olenseweg 375 te Westerlo.

Workshop: Hoe bepaal je je prijs?

  • 21/03/2019 in BCDR tussen 13.30u en 17.00u
  • 28/03/2019 in BCDR tussen 18.30u tot 22.00u

Jouw investering voor deze waardevolle workshop: slechts €397 pp., excl. BTW.

De syllabus, drankjes, kleine versnaperingen en extra veel waarde is uiteraard inbegrepen. Let op! De plaatsen zijn beperkt tot 20 personen per sessie.

Wie is Marc Verlinden?

Als zaakvoerder van Sales met inzicht heeft Marc Verlinden meer dan 25 jaar Sales ervaring. Sales met Inzicht is als het ware zijn eigen levensverhaal naar succesvol en authentieke verkoopscoaching.

Hij heeft zijn mosterd gehaald tijdens diverse sessies rond pricing bij McKinsey, Vlerick en Pol Van Aerde Consulting. De toepassing bij verschillende KMO’s hebben ervoor gezorgd dat hun prijsbesef gestegen is waardoor hun omzet ook gegroeid is.

Dat laatste wil jij toch ook?

Marc Verlinden

Schrijf je nu in